Diversen

September is ten einde, daarom bijgewerkte grafieken op de statistiekenpagina. Weinig schokkends, op de bezoekersaantallen van deze website na: de stijgende trend die al begon na de artikeltjes over de Aerorider zette zich verhevigd door na de stukjes over de Twike en de Schoner Vervoer Toer. Er is kennelijk veel interesse voor duurzame vormen van vervoer. Misschien moet ik maar eens een aparte pagina aanmaken voor elektrisch en ander alternatief vervoer. Ook twijfel ik nog over de zin van het aanmaken van een Engelse versie van deze pagina.

Vanavond was op RTL7 in het programma RTL Autowereld een item over de World Solar Challenge 2007, of zoals zij het op hun website brengen “de Nuon Solar Challenge”. Deze incorrecte naam geeft al gelijk aan hoe eenzijdig de berichtgeving is: alleen het Nuon Solar Team komt aan bod, het Solar Team uit Twente wordt volledig vergeten. Ik heb ze daar een berichtje over gestuurd, ik ben benieuwd of ze er op terug komen.

Om de scheve berichtvoering enigszins recht te trekken is hier een linkje naar een blog over de avonturen van het Solar Team Twente. Bedankt Gerson!

Verder heb ik de Conrad Energy Logger 3500 besteld (zie 8 september), de verwachte leverdatum is ongeveer half oktober. Zodra ik hem heb zal ik hier melden hoe hij werkt en of hij bevalt.

Comments are closed.