Solar Days websiteproblemen

Solar Days 2012

Een tijd terug heb ik me aangemeld voor de Solar Days open dagen. Onze open dag is op 13 mei 2012 van 13:00 tot 18:00.

Helaas gaat er bij de organisatie iets mis waardoor van meerdere deelnemers de datum en/of tijd van hun open dag niet meer kloppen. Ik ben met meerdere mede-organisatoren in contact geraakt, en die melden allemaal dat hun datum op 6 mei is gezet.

Ik heb telefonisch contact gehad met de organisatie, en mij werd uitgelegd dat er iets mis is gelopen bij de websitebeheerder waardoor de fouten in de database zijn geslopen. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar het vervelende is dat het goed mogelijk is dat bezoekers in ons geval op 6 mei voor een dichte deur komen te staan, en dat zou natuurlijk jammer zijn. Omdat dezelfde fout zich bij meerdere organisatioren voordoet (vermoedelijk bij het grootste deel) kan dit bij meerdere huishoudens gebeuren.

Ben je dus van plan een Solar Days open dag te bezoeken, en de datum van het huishouden naar keuze staat op 6 mei, dan is het sterk aan te raden even contact op te nemen met de organisator van de betreffende open dag om de tijd en datum te verifiëren.

Ben je organisator van een open dag dan is het sterk aan te raden op de website van de organisatie te kijken of de door jou opgegeven tijd en datum nog wel kloppen. Indien het niet klopt kun je een mail sturen naar info@solardays.nl. Zelfs als het wel klopt raad ik aan dit periodiek te blijven controleren tot aan de open dag, in mijn ervaring gaan er vaak veel onvoorziene zaken mis bij het ‘knutselen’ aan databases. 

Comments are closed.