Samenwerking – producttests

Een enkele keer test ik wel eens producten, zoals bv. Plugwise, een LED-lamp, de Wattcher of een boek. Tot dusver zijn dat eigenlijk altijd artikelen geweest die ik zelf gekocht heb of per toeval in handen kreeg. Het is leuk om te doen, informatief voor de lezers, en daarom wil ik op dat gebied meer gaan doen. De laatste paar maanden ben ik met drie bedrijven in contact gekomen.

YouLess

Trouwe lezers hebben al gezien dat ik al een tijd een YouLess in test heb, een energiemeetapparaat met heel interessante mogelijkheden voor mensen met en zonder zonnestroompanelen. Het apparaat werkt erg goed, en levert heel interessante meetdata op. Het ‘testrapport’ vordert, ik zet dat zo snel mogelijk online.

Elvolution

Vorige maand reisde ik af naar Elvolution in Alphen aan de Rijn. Elvolution is een leuk, jong bedrijf wat zich specialiseert in elektrisch transport van elektrische steps en fietsen tot elektrische auto’s inclusief laadpalen en betaalsystemen. In de nabije toekomst (en als het weer meewerkt…) ben ik van plan weer testritten in en op elektrische voertuigen te gaan maken. Elvolution kon mij hierin helpen. Hopelijk dus over niet al te lange tijd weer één of meerdere uitgebreide tests van elektrische voertuigen!

Bespaarbazaar

Ook Bespaarbazaar.nl stuurde me een aantal artikelen ter test. Zo ontving ik een Pharox LED-lamp (die veel mooier licht geeft dan zijn voorganger), het boek Overleven op je eigen km2 (een prachtig boek wat ik nu bijna uit heb) en een energiemeetapparaat genaamd Current Cost, wat een kruising tussen de YouLess en Plugwise is, met een vleugje Wattcher. Bespaarbazaar heeft ook de webshop Moestuin.nl. Het groeiseizoen voor dit jaar is al in volle gang (hoewel flink meer zon niet gek zou zijn), maar voor volgend voorjaar hebben we afgesproken dat ik een aantal kweekbenodigdheden ga testen.

De komende tijd kunnen jullie dus een flink aantal productverslagen verwachten!

One thought on “Samenwerking – producttests

  1. Goed om te lezen. Positieve ontwikkelingen op het vlak van energie besparing, duurzaamheid en onafhankelijkheid in het groeien van eerste levensbehoefte!