World Solar Challenge 2013World Solar Challenge 2013

De meeste mensen zullen het al wel gezien hebben, maar de 2013 World Solar Challenge komt eraan – op moment van schrijven nog maar 15 dagen! Te zien aan de mails die ik krijg weet ik ook dat mensen het merken aan het tempo waarin ik deze website bijwerk (of niet bijwerk).

De afgelopen tijd ben ik flink druk geweest om mijn andere website, www.solarracing.org, op poten te zetten en te vullen met informatie over de WSC. Dit zal tot een tijdje na de WSC nog flink meer tijd gaan kosten dan nu (waar ik die precies vandaan ga halen weet ik op dit moment nog niet :)). Mensen die deze website al langer volgen weten dat ik in 2009 en 2011 de WSC min of meer ‘live’ verslagen heb, en dat ben ik straks over twee weken weer van plan, maar dan op een aparte website.

De ‘droogte’ op deze website zal dus nog wel even duren, maar ik ben vast van plan deze winter de schade weer in te halen.Most people will have noticed that the 2013 World Solar Challenge is rapidly approaching – just 15 days away at this time! Judging by the e-mails I’m getting, people have noticed this by the rate I’m updating (or rather, not updating) this website.

Lately I’ve been quite busy starting my other website, www.solarracing.org, and to fill it with information about the WSC. This will take up even more of my time until a while after the WSC (where I’m going to get that time from, I have no idea at this time :)). People who’ve been following this website for some time know that I’ve reported about the 2009 and 2011 more or less 24/7, and I intend to to the same in two weeks time – but on the separate website.

The drought on this website will continue for some time, but I intend to make up for that during the winter.

Comments are closed.